Svoj detaljno razrađen imidž elegantne vojvotkinje u najglamuroznijem izdanju Catherine Middelton je istaknula na događaju posvećenom britanskim vojnicima održanom u muzeju 'War Museum' u Londonu. Crna plišana toaleta sirena kroja lijepo je istaknula njezino obline, ali po prvi puta i potpuno ogoljela ramena

Premda se čini kako imidž Catherine Middleton od zaruka za princa od Walesa kada se pojavila u plavoj strukiranoj haljini nije napravio stilski pomak niti za milimetar, vojvotkinja sa svakom prigodom decentno unosi manje ili više vidljivije promjene.

Tako je malu dozu razigranosti donijela sa znakom 'peace' na zelenoj Mulberry haljini koju je odabrala za jednu od društvenih prigoda, na događaju posvećenom britanskim vojnicima Catherine je napravila veliki korak u naglašavanju svoje zavodljivosti.

Za to se pobrinula crna plišana haljina Alexandera McQueena koja je nježno obgrlila njezine obline dok je til romantično skrenuo pažnju na dekolte.

>> Stil grčke božice kao stvoren za Catherine Middleton

>> Charlene Wittstock: Prelijepa princeza i modna kraljica

Osim toga, po prvi puta je ova najpopularnija članica britanske kraljevske obitelji ogolila ramena i tako svjesno ili ne dokazala da prati kraljevska modna kretanja u kojima je takvom trendu sklona monegaška princeza Charlene Wittstock.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju