Catherine Middleton svoje je kolorističko utočište uglavnom pronalazila u sigurnim zonama tamno-plave, crne i bež boje, idealnima za sve protokolarne prilike. No, svoju mladenačku modnu iskru ova je brineta istaknula je najnovijom vatreno-crvenom haljinom

Vojvotkinja Catherine Middleton vrlo pažljivo dozira svoje pojavljivanje u javnosti. Zahvaljujući svojoj sestri Pippi, koja je od kraljevskog vjenčanja postala mamac za paparazze, novopečena članica kraljevske obitelji može živjeti povučenim životom sa svojim princem kako je i zamišljala, pojavljujući se samo na posebnim događajima uglavnom humanitarnog karaktera.

Naravno, za svaki od njih pomno odabire haljinu koja će postati ne samo najpoželjniji artikl u ormarima trendseterica, već će odrediti čitav trend budućih modnih kretanja.

Gotovo je sigurno da će u sljedećim mjesecima porasti broj crvenih haljina u stilu 70-ih, modelu kakvog je odabrala za događanje '100 Women in Hedge Funds'.

>> Najdosadnije izdanje Catherine Middleton

>> Kako bi Catherine Middleton izgledala prije 90 godina?

I ovim je modnim izborom izvrsno prilagodila svoju želju za suptilnim isticanjem ženstvenosti naglašavanjem dekoltea i uskog struka.

Blago zvonasti rukavi od šifona i crvena boja nisu tipični za ljubiteljicu strogih krojeva te tamno-plave i bež boje, ali upravo su to faktori koji su probudili modnu posebnost ove britanske kraljevne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju