Kraljica Elizabeta II. otvorila je vrata Buckinghamske palače novinarima te okupila članove svoje obitelji na neformalnom druženju povodom jubileja koji će proslaviti iduće godine. U centru pažnje bila je vojvotkinja Catherine Middleton u smaragdno zelenoj haljini brenda Mulberry

Predstavnici medija i fotografi, njih 350 uživali su u druženju sa članovima kraljevske obitelji i kraljicom Elizabetom II. koja će u 2012. proslaviti dijamantni jubilej - 60 godina svoje vladavine prijestoljem. Mnogi novinari potrudili su se da njihova sugovornica bude najnovija članica, pučanka Catherine Middleton koja je udajom postala princeza. 

>> Najozbiljnije izdanje Catherine Middleton

>> Stil grčke božice kao saliven za Catherine Middleton

Ona ih je pak dočekala potpuno spremna s velikim osmijehom te pomno dotjerana u smaragdno zelenoj haljini s faldama brenda Mulberry za koju je izdvojila 1,400 funti. A da je vrijedila svakog penija potvrdili su i modni stručnjaci koji su pohvalili njezin izbor Mulberry haljine boho stila ukrašene motivima 'Peace&Love'.

Kate je u ugodnom razgovoru priznala urednicama modnih magazina koje su jedva dočekale susret s novom britanskom ikonom stila kako je bila vrlo nervozna zbog suočavanja s punom sobom novinara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju