Dan nakon krštenja princa Georgea, Catherine Middleton je nastavila sa službenim dužnostima koje nosi uloga vojvotkinje. Poznata po pokroviteljstvima brojnim humanitarnih udruga, pristala je prisustvovati i gala večeri posvećenoj projektu usmjeren borbi protiv ovisnosti. Kako je svečani ton događaja i zahtijevao, vojvotkinja je odabrala haljinu dostojnu najstrožih kriterija glamura

Lepršava duga toaleta tamno plave boje elegantno naglašenog struka i dekoltea prikazala je Catherine Middleton u sasvim drugačijem modnom svjetlu od onoga u kakvom smo je vidjeli prije dva dana na krštenju princa Georgea.

Catherine Middleton je igrala na kartu eleganciju najviše kategorije, jer je fluidnost materijala i najženstveniji kroj prikazao njezinu siluetu u bajkovitom izdanju

U kompletu bež boje isijavala je toplinu i sreću, dok je na večeri u organizaciji humanitarne udruge 100 Women in Hedge Funds čiji je projekt posvećen borbi protiv ovisnosti, bila oličenje kraljevskog glamura i elegancije princeze.

U kreaciji dizajnerice Jenny Packham, poznatoj po izrazito ženstvenim kreacijama, vojvotkinja je očarala i prilikom prvog pojavljivanja u javnosti nakon poroda odabravši dugu toaletu prekrivenu blještavim ljuskicama.

Ovoga puta je igrala na kartu eleganciju najviše kategorije, jer je fluidnost materijala i najženstveniji kroj haljine prikazao njezinu siluetu u bajkovitom izdanju.

Blage kovrče zaokružili su opći dojam kojim je vojvotkinja uspjela nadmašiti samu sebe i još jednom potvrditi kako savršeno uspijeva balansirati tradicionalnost uloge koju predstavlja i modernost duha koju donosi sa svojim suprugom, princem Williamom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju