Princeza Catherine je odlučna u namjeri da tijekom službene posjete Kanadi odjene svih 50 kreacija koje je ponijela na put. Nakon što se u prvih 24 sata posjete toj zemlji presvukla čak 5 puta, ipak je pokazala i kako zna biti ekonomična te je svoje omiljene traperice nosila nekoliko puta u situacijama koje su zahtjevale praktičnu odjeću. Tijekom posjeta Calgaryju princeza je zablistala u žutoj haljinici, dok je pravi izazov za nju bio rodeo na kojem je nosila kaubojske čizme i šešir te oduševila okupljene svojom stilskom prilagodljivošću

Za posjet Ontariju Catherine je odabrala lepršavu haljinu u boji jaglaca dizajnerice Jenny Packham i omiljene cipele LK Bennett iz kojih se ne skida, kao ni ostale ženske pripadnice njezine obitelji.

Odmah po izlasku iz aviona princezi je u naručje potrčala šestogodišnja djevojčica Diamond Marshall kojoj je u veljači ove godine dijagnosticiran tumor. Ona je gledajući kraljevsko vjenčanje poželjela upoznati djevojku čiji život se pretvorio u bajku.

>> Štedljiva Catherine: Iste traperice tri puta zaredom

>> Tko se usudio odjenuti princezinu haljinu?

Nakon dirljivog susreta Catherine i William uputili su se na rodeo, odjeveni u traperice, kaubojske čizme i šešire izrađene posebno za njih od zečjeg krzna uživali su u vratolomijama kauboja.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea svoj put nastavljaju u Americi, a sljedeći izlazak koji željno očekujemo je onaj u Los Angelesu. Hoće li Catherine odjevnom kombinacijom uspjeti zasjeniti holivudske zvijezde?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju