Zaljubljenici u make up novitete i svi oni koji niti na moru ne mogu bez posjeta parfumerijama svoju će oazu pronaći u Opatiji u kojoj je otvorena 'pop up' trgovina kozmetičkog branda Chanel

I dok je Chanelova popularnost vječna, njegove trgovine mogu se privremeno pojaviti i kroz nekoliko tjedana ili mjeseci uljepšavati i razveseljavati svoje poklonike. Kao prava zvijezda na turneji, seli se iz jednog grada u drugi, i u svojem svijetu ispunjenom profinjenim mirisima, raskošnim koloritom i luskuznim teksturama pruža vrhunski beauty doživljaj.

Tako je nakon Zagreba i Splita, priliku za 'pop up' Chanelovu trgovinu dobila elegantna gospođa hrvatskog turizma, Opatija.

Do 30. rujna će tako svi ljubitelji ljepote u ovom prekrasnom ljetovalištu moći dobiti savjete Chanelovih make-up umjetnika koji će zainteresirane dame našminkati sukladno njihovom stilu, želji i osobnosti te ih uputiti u profesionalne trikove.

>> Ljetni make up: Neonske boje i preplanuli ten

Otvaranje trgovine koja će zasigurno razveseliti ne samo Opatijce, već i njihove mnogobrojne goste, pozdravili su i mnogi fanovi klasike nad klasikama poput Jelene Veljače i Ive Balaban.

Nađete li se na poznatoj šetnici, vjerojatno nećete naići na ove ljepotice, ali ako u izlogu ugledate Vanessu Paradis znat ćete da ste na pravom mjestu, u svijetu 'dvostrukoga C'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju