Da ne bude sva pažnja usmjerena na showbizz princeze i kraljevne, pobrinule su se dvije pripadnice najpopularnijih kraljevskih obitelji. Riječ je o obožavanoj Katherine Middleton i sve sigurnijoj u svoju ulogu princeze, Charlene Wittstock

Umjesto u Cannes, monegaški kraljevski par princ Albert i princeza Charlene otputovali u London kako bi se susreli s kraljevskom obitelji povodom svečanog ručka u čast proslave dijamantnog jubileja kraljice Elizabete II. Tamo su ih srdačno dočekali i u javnosti obožavani princ William i vojvotkinja Catherine Middleton.

>>Princeza Charlene: Princeza zna što želi i vjerna je tome

Ona je kao i Charlene već sigurna i opuštena u protokolarnim obavezama koje zahtijevaju decentnost i aristokratsku odmjerenost. Kako su obje, od svojih prvih pojavljivanja u javnosti, isticane kao modni uzori svaki njihovi stilski izbori promatra se kroz povećalo koje ih sa svakom novom prilikom postavlja na modni tron.

>> Catherine Middleton: Niti u igri s psom se ne odriče elegancije

Tako je bilo i ovoga puta kada je Catherine osvojila titulu 'vojvotkinje ljupkosti' u sladolednoj ružičastoj haljini kao stvorenoj za princezu iz slikovnica, dok je Charlene bez premca zaslužila biti 'princeza' elegancije. Tu joj titulu nije priskrbio samo azurno plavi kostim, već i spektakularno izdanje na svečanoj večeri.

Elegantna dugačka haljina u blijedo ružičastoj boji s prozirnim detaljem do struka te glamurozna frizura njezinoj su modnoj konkurenciji s Otoka vrlo elegantno podigle ljestvicu u kategoriji najljepše kraljevne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju