Iako zima još debelo traje naša modna osjetila već su okrenuta prema proljeću. Artikli koje ćemo kupovati kako bi osvježili proljetnu garderobu već vrebaju iz izloga trgovina, a predmeti interesa su svakako i cipele. Pogledajte što je iz bogate dizajnerske ponude odabrala modna biblija Vogue u suradnji s direktoricom prodaje ženskog odjela u londonskom Selfridgesu. Pogledajte 10 dizajnerskih modela koje će slavne i bogate dame kupovati, a mi ćemo, za sada, za njima samo uzdisati!

Ženstvene sandale, udobne platforme, remenčići oko gležnja te trake u službi ukrasa je ono što ćemo tražiti s dolaskom toplih dana. Ljubav između žena i cipela nikada se neće ugasiti pa će mnoge pripadnice ljepšeg spola usprkos recesiji, koja nas izgleda neće napustiti ni u prvom dijelu 2012. upotpuniti svoju obuću s nekoliko novih pari cipela.

>> Proljetna moda za 2012. od glave do pete

>> Zbog čega su to poznate ljepotice bacile štikle u zaborav?

>> Znate li koje su naj cipele 2011.?

To možda neće biti modeli koje Stella Mcartney, Givenchy, Miu Miu ili Celine predlažu za proljeće/ljeto 2012., no svakako vrijedi zaviriti u galeriju i provjeriti trendove koje donosi proljeće. Tko zna, možda se sličnu nađu i po prihvatljivim cijenama!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju