Inspiracija čipkom kod modnih dizajnera koji nam je nude u svim oblicima i dezenima traje već sezonama, no sada se ova zavodnica preselila na lice u obliku najnovijeg make up trenda

Trendovi u šminkanju svakim danom postaju sve inovativniji i zanimljiviji, dajući nam mogućnost da se uz tek nekoliko poteza kistom transformiramo u lice s naslovnice.

>>Novi trendovi šminkanja: Naglasite pogled na 3 načina

Najnoviji među brojnim inovacijama dolazi iz maštovitih ruku Phyllis Cohen, make up artistice koja je svoje umijeće godinama iscrtavala na lica ekscentričnih zvijezda poput Annie Lennox i Davida Bowieja.

>>Ruž boje crnog vina: 3 jesenske nijanse koje pristaju svima

Efekt kakav tek spretne umjetničke ruke mogu postići, slavna artistica učinila je dostupnim svima, pretočivši ga u uzorke koji se jednostavno drže na koži.

Čipkasta mrežica koja se stavlja preko očiju ili sitni čipkasti aplikatori čijim slaganjem možete razrađivati siluete na licu ili postići graciozne linije oko oka štede vrijeme, ali i ostvaruju želju brojnih da nihovo lice posluži kao model nekom artistu.

Maštovite aplikacije čipke dolaze u 15 različitih oblika i boja, dovoljno ih je samo nalijepiti na željeni dio lica za što je potrebno tek minuta vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju