Splitska dizajnerica Monika Sablić ove jeseni na pistu Cro A Porter nam donsi jedan novi i jedinstven pogled na modu rezerviranu za hladnije dane. Haljina je bila i ostala Monikina vječna inspiracija a u ovoj modnoj priči ona je dobila novu dimenziju

Pročišćene i mirnije linije naglašenijeg volumena novi su individualistički potpis koji dizajnerica predlaže za nadolazeću jesen/zimu. Čistoća dizajna prisutna je od kroja, do odabira boja i izbora materijala.

Upotrebom čipke, svile i organdija naglašena je ženstvenost a seksipil suptilno prikriven. Monikina žena ove sezone izrazito je romantična i predstavnica novog modernog i mirnijeg stila. Pretežito svjetlije kreacije stvorene su za isticanje ženstvenosti na romantičan i pomalo umirujući način, dok haljine od čipke i baby doll kroja izmamit će uzdahe i svojom jednostavnošću uklopiti se u sve modne stilove.

>> Victoria Beckham: Revija kojom je zatvorila usta skepticima

Nije tajne da sve žene vole romantike i da sanjare o vječnoj ljubavi koja će ih činiti sretnim do kraja života i upravo takve djevojke svoju romantičnu stranu vole iskazati i načinom svog odijevanja pa stoga ne čudi da će se sve romantične duše upravo na prvi pogled zaljubiti u Monikine haljine.

Upravo u novoj jesenskoj kampanji sama dizajnerica zaigrala je glavu ulogu modela i na poseban način svoj dizajn približila svim ljubiteljima mode. Kao kulisa ove kampanje poslužio je prekrasan pomalo nostalgičan ambijent splitske Vila Dalmacije.

Monika Sablić svoje će kreacije predstaviti na nadolazećem modnom događanju Cro A Porter.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju