Brazilska krasotica Camila Alves za razliku od svojih brojnih kolegica koje su se nakon rođenja djeteta požurile ugrabiti svoj komadić kolačića u svijetu showbussinesa, posvećena je samo obiteljskom životu. Prilike u kojima se pojavljuje ispred svjetla reflektora su one u kojima pruža podršku svom suprugu glumcu Matthewu McConaugheyju i tada blista u punom sjaju


Nekoliko sati prije njujorške premijere filma 'The Wolf Of Wall Street' Camila Alves, supruga jednog od glavnih glumaca dugoočekivane kriminalističke drame Matthewa McConaugheyja, na aerodrom je stigla sa svojih troje djece.

>>Camila Alves: Kosa koja plavokosog mišićavka drži u šaci

Brazilska manekenka koja je karijeru stavila na čekanje i posvetila se obiteljskom životu u prizoru s aerodroma ničim nije odavala transformaciju koja je uslijedila samo par sati poslije.

Naime toliko je vremena bilo potrebno da putena brineta iz komotnog izdanja običnih traperica i majice ponese titulu najženstvenije dame na crvenom tepihu. Raspuštenih glamuroznih kovrča i blagog make upa Camila je zasjala u crvenoj čipkastoj haljini jednostavnog kroja koja je u jednom potezu istaknula zavodljivu siluetu lijepe mame.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju