Duge noge u kratkim haljinama označile su premijeru romantične komedije 'Neka bolji pobijedi' održane u Hollywoodu. Glavna zvijezda na crvenom tepihu bila je glumica Reese Witherspoon u koktel haljini Miu Miu, a njezin odabir slijedile su i ostale gošće pa je u sklopu revije održana i mini modna revija kratkih haljina

Svakako najzapaženija dama na premijeri bila je holivudska slatkica Reese Witherspoon koja tumači glavnu ulogu. Reese uz novi film, ima i novu frizuru. Ostala je vjerna dugoj plavoj kosi, no skratila je šiške kako bi prikrila ožiljak na čelu koji je posljedica nesreće koju je pretrpjela prošle godine kada ju je udario auto dok je joggirala. A one odlično pristaju uz kratke haljine u kojima je komediju 'Neka bolji pobijedi' predstavila u Londonu i Los Angelesu.

>> Reese Witherspoon: Rođendanski tulum bez šminke i frizure

>> Tko to ima noge za 5?

I dok je smaragdno zelena haljina Louisa Vuittona bila njezin izbor za premijeru održanu u Londonu 30. siječnja, Reese je u Hollywoodu prošetala u crnoj koktel haljini Miu Miu. Haljinu čiji je gornji dio ukrašen kristalima odlično je 'začinila' modelom cipela 'Pigalle' Christiana Louboutina.

Chris Pine, Tom Hardy i Reese Witherspoon glavni su glumci filma 'Neka bolji pobijedi' koji će imati dva kraja, jedan u kojem Reese odabire Chrisa, a drugog u kojem ostaje s Tomom. Film će premijerno biti prikazan na Valentinovo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju