Hrvatska make up umjetnica Simona Antonović lansirala je novu mobilnu aplikaciju 'Make-up Tutorials by Simona' namijenjenu svim ženama i djevojkama kako bi lako svladale osnove šminkanja i/ili usavršile svoje znanje. A želite li veliko znanje i iskustvo ove vizažistice naučiti iz prve ruke javite nam se i možda ćete baš vi dobiti jedna od individulanih tečajeva šminkanja

Velik uspjeh mobilne aplikacije Make-Up Tutorials by Simona Antonovic, nije zaustavio slavnu hrvatsku vizažistica u daljnjim pothvatima. Prošlogodišnjadobitnica ELLE Style Awarda za najbolju make-up umjetnicu u Hrvatskoj lansiranjem nove mobilne aplikacije pod nazivom 'Make-up Tutorials by Simona' iznova je potvrdila da uvijek teži pronalaženju novih poslovnih izazova. Ono po čemu se nova mobilna aplikacija Simone Antonović razlikuje od prethodne jest u tome što su aplikacija i svih pet novih lookova u njoj potpuno besplatni!

Novo izdanje ovog inovativnog i modernog digitalnog make-up udžbenika pod nazivom 'Make-Up Tutorials by Simona' poznata vizažistica namijenila je svim ženama i djevojkama kako bi lako svladale osnove šminkanja i/ili usavršile svoje znanje, u svakoj prilici i na svakom mjestu. Aplikacija je prilagođena iPhoneima, iPadima, iPod Touchu i Android pametnim uređajima, a uključuje visokokvalitetne HD videotutorijale za šminkanje koji vas korak po korak jednostavno vode kroz pet novih lookovaPodloga, Petominutni Make- Up, Cat-eye look, Ljubičasti Smokey Eyes i Pin-Up look.

Simonine aplikacije su jedinstvene u svijetu jer se HD video tutorijali u cijelosti preuzimaju na mobilni uređaj, a za njihovo gledanje nije potrebno biti spojen na internet

Osim što svaki od pet HD videotutoriala nudi i dodatne sadržaje kao što su make-up trikovi te opisi nanošenja šminke, dodatna je prednost nove aplikacije detaljan popis proizvoda koji su korišteni u stvaranju pojedinog make-up looka.

Jednom kad skinete aplikaciju, ona ostaje na pametnom telefonu i može se koristiti u bilo kojem trenutku. Korisnici iPhone, iPad i iPod Touch uređaja mogu izabrati jedan od dvaju jezika, hrvatski ili engleski s podnapisima, a vlasnici Android pametnih telefona imaju mogućnost korištenja aplikacije na engleskom jeziku.

Prva Simonina mobilna aplikacija izašla je u svibnju 2013., i do danas je preuzeta u 117 zemalja svijeta te je najskidanija hrvatska aplikacija u lifestyle sekciji prošle godine
. O njenoj popularnosti najbolje govori činjenica da je nakon izlaska bila na drugom mjestu downloada svih aplikacija na iPhone uređajima u Hrvatskoj. Simonine aplikacije su jedinstvene u svijetu jer se HD video tutorijali u cijelosti preuzimaju na mobilni uređaj, a za njihovo gledanje nije potrebno biti spojen na internet.

LOOKOVI
Lookovi koje je poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode, namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama. Ove savjete za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici, i na svakom mjestu jer se svi tutorijali nalaze unutar aplikacije i nije se potrebno spajati na internet kako bi se pogledali. Dužina tutorijala je između 3:56 i 5:31 minute.


NEZAOBILAZAN IZVOR MAKE-UP INFORMACIJA

Paralelno s izlaženjem nove aplikacije, Simona predstavlja i svoju novu internet stranicu http://www.simonantonovic.com/hr. Nova internetska stranica Simone Antonović pruža informacije iz svijeta make-upa - Simonine vlastite osvrte, stručne savjete te recenzije make-up i beauty proizvoda.

Drugim riječima, Simonina internetska stranica funkcionira poput osobnog vodiča kroz tajne make-upa i beauty trendova obuhvaćajući informacije o njenom radu uz osobni blog kako bi svim ljubiteljima beauty proizvoda i make-upa omogućila relevantne informacije na jednom mjestu. Kao vodeći hrvatski make-up i beauty stručnjak koja se osim titule ELLE Style Awarda za najbolju make-up umjetnicu može pohvaliti i svojim članstvom u žiriju časopisa Cosmopolitan za Cosmo Beauty Awards, ovim projektom želi prenijeti svoje bogato iskustvo i educirati i sve one koji žele dobiti informaciju iz prve ruke. Samim time Simona će, kao vodeća hrvatska vizažistica, bez sumnje postati jedna od nezaobilaznih postaja mnogim ljubiteljima i stručnjacima iz make-up svijeta. Stranica je dvojezična na hrvatskom i engleskom jeziku.

Aplikaciju možete preuzeti na adresama:
iPhone, iPad, iPod Touch

Android
 

MAKE-UP STUDIO 'SIMONA'
Simona Antonović je vlasnica make-up studija ‘Simona’ u Zagrebu u kojemu pruža usluge šminkanja za svaku prigodu, oblikovanje obrva i individualne edukacije i savjetovanja o šminkanju, kao i školovanje za buduće profesionalne vizažiste. Simonin make-up studio je mjesto gdje svaka osoba postaje diva, mjesto gdje možete dobiti profesionalne upute za svakodnevno šminkanje i za odabir pravih i funkcionalnih proizvoda u vašoj kozmetičkoj torbici, saznati male slatke make-up tips&tricks ili, pak, naučiti kako uljepšavati druge. Za osobe koje žele postati profesionalni vizažisti, Simona organizira ekskluzivnu individualnu školu šminkanja.

O SIMONI ANTONOVIĆ
Simona Antonović je hrvatska make-up umjetnica. Profesionalnu karijeru započela je u Londonu 1999. Dobitnica je prestižne modne nagrade Elle Style Awards 2013. za najboljeg umjetnika make-upa. Simona je članica žirija časopisa Cosmopolitan za Cosmo Beauty Awards. Službeni je make-up artist za CHANEL na području središnje Europe.

Njezini make-up radovi nalaze se na stranicama najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle časopisa kao što su Vogue, Elle, Cosmopolitan, InStyle, Gloria, GloriaGLAM, Story, Story Book i Sensa, kao i na modnom portalu Büro 24/7. Surađuje s najboljim hrvatskim
modnim fotografima – neki su od njih Mladen Šarić, Decker&Kutić, Bruna Kazinoti, Marko Grubišić i Mare Milin – te s većinom hrvatskih modnih dizajnera kao što su ELFS, Sheriff&Cherry, Linea Exclusive, Borna Rajić, Keti Balogh, Silvio Vujičić, Xenia Design i I-GLE. Već deset godina radi nezaboravne make-upove na najvažnijem hrvatskom modnom događaju Cro-à-Porteru. Njezini radovi mogu se vidjeti i u mnogobrojnim marketinškim kampanjama.

Od 2011. Simona radi na Paris Fashion Weeku, na revijama Lanvina, Givenchyja, Galliana i Louisa Vuittona, kao članica tima slavne make-up artistice Pat McGrath, a od ove godine surađuje s još jednim vrhunskim make-up umjetnikom Peterom Philipsom na reviji prestižnog belgijskog dizajnera Dries Van Notena.

Make up studio Simona daruje jednu individualnu školu šminkanja u trajanju od 120 minuta i jednu individualnu školu šminkanja u trajanju od 60 minuta. Kako biste osvojili jednu od ove dvije nagrade potrebno je navesti 5 lookova predstavljenih u aplikaciji 'Make-Up Tutorials by Simona' i imati malo sreće.

Sretne dobitnice su Ivana ČavlovićMihaela Lukačević Topić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju