Energična pjevačica i dizajnerica Fergie, za Avon je osmislila najprodavaniji parfem u povijesti ovog kozmetičkog brenda. Nakon 1,7 milijuna prodanih primjeraka njezin je mirisni prvijenac 'Outspoken' dobio i svoju 'intenzivniju' verziju. Želite li njegovim kapljicama namirisati jesenske i nadolazeće zimske dane javite nam se i možda baš vi budete jedna od tri sretne dobitnice

Avonov miris Outspoken Intense by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, američkom glumicom, dizajnericom i pjevačicom grupe Black Eyed Peas, cvjetni je miris s notama voća i neočekivanim, odvažnim završetkom, a utjelovljuje uzbuđenje, energičnost i provokativnost.

Gornju notu čine sočna kupina, sjajna karambola i kumquat, tropsko voće slično naranči. Na njih se nadovezuju ljubičasta pasiflora koja daje odvažnost i lepršavost, gardenija te baršunaste latice narančina cvijeta.

Donje note čine senzualni mošus uvijen u bijeli jantar i plavi cedar. Karambola podsjeća na šljivu, ananas i limun, dok pasiflora mirisu daje sofisticiranu, ali i odvažnu notu. Istovremeno, mošus naglašava njegovu drvenastu senzualnost.

'Outspoken by Fergie' najprodavaniji je miris u povijesti Avona s više od 1,7 milijuna prodanih primjeraka na globalnoj razini.
Dobitnik je prestižne nagrade FiFi, svojevrsnog Oscara u svijetu parfema, kao najbolji parfem u kategoriji prvijenaca s potpisom slavnih osoba.

>> Hrvatska predstavnica glasom i stasom uz Fergie

Želite li osvojiti sjajan cvjetno-voćni miris 'Outspoken Intense by Fergie' potrebno je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje – kako se zove prvi parfem pjevačice Fergie? Uz malo sreće možda ćete baš Vi biti jedna od tri sretne dobitnice koja će uživati u ovoj mirisnoj harmoniji.

Svoj odgovor šaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr. Točan odgovor glasi 'Outspoken', a sretne dobitnice su Slađana Josipović, Maja Čatak i Ivana Božičević.

Za više informacija o parfemu Outspoken Intense by Fergie posjetite http://www.outspokenintense.com/hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju