Kosa je najljepši ukras, a kako bi bila zdrava i lijepa potrebno ju je njegovati. Zadovoljna.hr daruje vam dva proizvoda u čijim blagodatima ćete jednostavno uživati!

 

Prvo mlijeko koje uz pomoć topline obnavlja strukturno oslabljenu kosu
Kosa je u svom svakodnevnom životu pod utjecajem agresija koje potječu iz prirodnih i kemijskih uzroka: voda, svjetlost, onečišćenje, češljanje, sušenje, bojenje, davanje forme. Ove agresije vode do dubinskih promjena u strukturi kose s primjetnim gubitkom sastojaka, međustaničnih veza u kutikuli i korteksu koje su sastavni dio vlasi, gubitak osnovnog proteina čak i gubitak pigmentacije. S gubitkom međustaničnih veza nastaju rupe u unutrašnjost vlakna, i tako oštećena kosa puca. Nastaje začarani krug jer je oslabljena kosa osjetljivija na agresije kojima je izložena i s time postaje sve više oštećena.

 

CIMENT THERMIQUE je prvo mlijeko koje uz pomoć topline obnavlja strukturno oslabljenu kosu.
Tehnologija VITA-CIMENT® + VITA-TOPSEAL
1. Vita-Ciment®: Ponovno stvara međustanične veze, jačajući vlakno kose iz unutrašnjosti.
2. Vita-Topseal: Aktivni sastojak za obnavljanje površine kose. Jača prirodni vanjski zaštitni sloj.
3. Aktivacija topline: specijalno razvijena za upotrebu uz toplinu, povećava učinke proizvoda tako što zatvara aktivne sastojke u vlaknu kose.

>> Ispunjavamo tri vaše želje!

>> Slavne frizure: Savršena kosa ili dobar frizerski trik?

Kako upotrijebiti CIMENT THERMIQUE?
1. Nanesite količinu veličine lješnjaka na opranu, ručnikom posušenu kosu.
2. Počevši od zatiljka, nanesite pramen po pramen na srednje dužine i vrhove izbjegavajući područje korijena. Temeljito umasirajte kako biste ravnomjerno raspodijelili proizvod.
3. Razmrsite kosu koristeći češalj sa široko razmaknutim zupcima i počevši od vrhova prema korijenu. Ne ispirite.
4. Osušite sušilom koristeći okruglu četku ili stilizirajte kosu plosnatim keramičkim aparatima za ravnanje ili uvijanje kose.

Rezultati
- Jača unutrašnjost vlakna kose.
- Štiti površinu kose.
- Zaglađuje kosu od korijena do vrhova.
- Kosa je čvrsta, podatna i puna energije.
- Kosa je zaštićena od topline.

Dragocjena ulja za sjaj vaše kose
Ulje avokada poznato je po svojim nevjerojatnim hranjivim osobinama u kombinaciji s nevjerojatnom lakoćom. Ulja grožđa, pak, ima visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i linolenske kiseline, jednog od najsnažnijih antioksidansa na svijetu. Spojeni u jedan proizvod - Mythic Oil - ova dva ulja daju prekrasne rezultate.

 

Biljna ulja snažni su hranjivi i zaštitni agensi: bogata lipidima i vitaminima, hidratiziraju, omekšavaju i stvaraju zaštitni omotač koji sprečava isparavanje vode koja se nalazi na površini kože ili kose te se na taj način održava potrebna vlažnost.

Orijentalne žene od pamtivijeka kombiniraju upravo ta dragocjena ulja kako bi dobile najbolji spoj za ljepotu svoje kože i kose. U suradnji s vrhunskim stručnjacima iz laboratorija Recherche Avancée L'Oréal za njegu kose, L'Oréal Professionnel koristi tradiciju spoja dragocjenih ulja i predstavlja Mythic Oil, hranjivo ulje za sve tipove kose, obogaćeno spojem dvaju iznimnih dragocjenih ulja - ulja avokada i ulja grožđa.

Mythic Oil duboko hrani kosu, daje intenzivan sjaj i podatnost te pruža dugotrajnu antifrizz zaštitu.
Mythic Oil, zahvaljujući svojoj laganoj, ali hranjivoj teksturi, može se koristiti na više različitih načina:
- kao proizvod za postizanje volumena - pruža zaglađenost, podatnost i intenzivan sjaj kroz olakšano feniranje
- kao proizvod za krajnji učinak - pruža sjaj, dugotrajnu antifrizz zaštitu i mekoću
- kao pojačivač sjaja i mekoće kose

Zadovoljna.hr daruje proizvode koji će obnoviti strukturno oslabljenu kosu i povratiti joj sjaj. Ciment Thermique mlijeko darujemo Marini Emer, Nini Martek i Tamari Marčić, a Mythic Oil proizvode koji će vas oduševiti darujemo Ines Ambruš i Alenki Šimunić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju