Modna marka Diesel ponovno je u akciji. Nakon kontraverzne britanske kampanje 'Be stupid' koja je izazvala negiranja i proteste, krenuli su dalje i napravili nastavak jednako luckaste priče koja se proširila na američko tlo

Sjećate li se kontraverzne Dieselove kampanje 'Be stupid' koja je u Britaniji podigla medijsku prašinu? E, pa ova priča dobila je svoj nastavak.

Iz Diesela su shvatili kako dobra reklama zlata vrijedi pa ih niti činjenica kako je njihova kampanja u Velikoj Britaniji postala zabranjena jer navodno promiče neprihvatljivo ponašanje i neznanje nije spriječilo da naprave i drugi dio priče na američkom tlu.

Naime snimljene su nove reklame za kolekciju traperica jesen/zima 2010/2011. godinu provokativnog sadržaja i još provokativnijih poruka koje će sigurno ponovno izazvati negiranja.No to se za ovu modnu marku pokazalo odličnim, jer je putem blogova i foruma potaknula brojne rasprave i u kratkom vremenskom razdoblju postala glavna tema o kojoj se još uvijek priča.

>> Zabranjeni Dieselovi 'nemoralni' plakati

>> VIDEO: Šokantna i provokativna poruka modne biblije

Vjerujemo kako će i ova kampanja 'uroditi plodom', barem za proizvođače te dokazati kako je i ovaj marketinški pothvat bio pun pogodak.

S obzirom da se na luckastim plakatima ne vidi ništa sporno nismo sigurni je li ovakav pothvat doista bio neophodan, no u svakom slučaju ova priča je još jednom dokazala kako dobra reklama zlata vrijedi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju