Svaki kozmetički proizvod nanosimo zbog rituala njege tijela, čarobnih mirisa koji nam uljepšaju jutro ili dan, ali prije svega zbog želje da se osjećamo bolje u svojoj koži. Sve to pruža novi Diorov proizvod 'Body Svelte' koji je uspio žene učiniti dokazano zadovoljnijima svojom figurom

Inovativni kozmetički brend 'Dior' već svojim imenom nagovještava proizvode koji će pomicati granice već postojeće ponude na tržištu.

To je uspio i s novitetom 'Body Svelte Body Desire' koji dokazano nakon mjesec dana korištenja podiže samopouzdanje žena koje ga koriste.

>> Dva u jedan krema s potpisom Diora

Za to je između ostalog zaslužan protein adiponektin, efektivan kod 5 ključnih aktivnosti za postizanje poželjne kože: mršavljenja, učvršćivanja, vlaženja, toniziranja i zaglađivanja.

>> Miss Dior spremna je za proljeće

Uspješno smanjuje vidljivost celulita te potiče proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline sprečavajući istovremeno nakupljanje vode, odnosno osjećaj 'teških nogu'. Svakim danom silueta tijela je sve senzualnija, a ženske obline sve utegnutije.

Tome pridonosi i preporučena tehnika nanošenja proizvoda odozdo prema gore na način koji potiče drenažu dok se ritmičnim štipkanjem jača mikro-cirkulacija i tako ublažuje vidljivost rupica od celulita.

Puderast miris ispunjen citrusnim notama te bijelim cvijećem nas podsjeća da se ženstvenost potiče svim čulima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju