Tajna dobrog stajlinga leži u modnim dodacima, a jedan od neizostavnih i ženama najdražih modnih dodataka je torba. Dobra torba može podignuti cijelu odjevnu kombinaciju i dati joj onaj završni štih, a bit će vam još draža ako je – izradite sami

Da biste napravili lijepu, modernu, praktičnu i originalnu torbu ne morate biti iskusna krojačica, štoviše u izradi kožne torbe gotove u šest jednostavnih koraka uopće nema šivanja!

Evo i uputa kako napraviti torbu za koju ćete sigurno dobiti puno komplimenata:

1. Komad kože stavite na okrugli tanjur i prema veličini tanjura flomasterom označite krug na tkanini te ga izrežite škarama.

2. Presavinite komad papira iste veličine kao i izrezani komad kože, prvo na pola pa na četvrtinu pa još jednom ili dvaput. Probušite tako presavinuti papir na sredini i ostavite rub od tri, četiri centimetara.

3. Raširite papir, stavite ga na komad kože i na njemu označite napravljene rupice. Zatim po označenim mjestima napravite rupice i na koži.

4. Provucite vrpcu kroz rupice kao što je prikazano na slici.

5. Kako biste oblikovali torbu proširite vrpcu od krajeva i zatim uredno zavežite krajeve vrpce u mašnu.

6. Za kraj napravite ručku - stavite remen tako da ga pričvrstite s dvije strane vrpce – i vaša dražesna rukotvorina spremna je za nošenje!

Još kreativnih DIY ideja možete pronaći na Latest Handmade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju