Pariški modni tjedan koji je predstavio muške trendove za sljedeću sezonu ostat će zapamćen po smjelim, muževnim i neobičnim kreacijama, ali i jednom sasvim neočekivanom trenutku na modnoj pisti – dječjim suzama

 

Modni tjedan za muškarce nije toliko atraktivan kao onaj za žene kada kreatori pucaju od kreativnosti i želje da nametnu nove trendove.

Muški tjedan više je rezerviran za uski krug ljubitelja vrhunskih krpica željnih novih trendova koje će kopirati mnogi komercijalni brendovi.

Dok su neki dizajneri bili smjeli i otkačeni, neki od njih poput brenda Smalto igraju na kartu svečanih smokinga i odijela.

Osim što je njegovu reviju nosio jedan od najzgodnijih manekenka, Brazilac Alexandre Cunha za ruku je vodio malenog kovrčavog modela.

>> Ups! Najbolniji padovi na modnim pistama

>> VIDEO Agneys na koljenima, Naomi u suzama

No, za razliku od odraslih profesionalaca koji sve drže u sebi, petogodišnjak je pokleknuo umora i gunguli modnog svijeta i briznuo u plač.

Prije nego li su sišli s piste Alexandre ga je podigao u naručje ne bi li ga utješio, ali prava utjeha došla je ipak nakon maminog zagrljaja i barem polusatnog spavanca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju