Dizajnerski atelje ‘Jolie Petite by Ljupka Gojić’ u novoj kolekciji donosi prepoznatljive romantične retro komade s lutkicom kao zaštitnim likom, ali poznate majice doživjele su nježnu preobrazbu dok je ponuda proširena i ljupkim kaputićima

Dizajnerski atelje Jolie Petite by Ljupka Gojić u svom kratkom vijeku postojanja uspio je sagraditi impresivan kult obožavatelja iz Hrvatske i inozemstva koji samouvjereno poklanjaju svoju vjernost originalnom pristupu zahvaljujući kojem je ovaj modni brand zaslužio svoju slavu.

Svake sezone Jolie Petite dizajnerski tim uspješno reinterpretira svoje omiljene siluete u posve novom izdanju koje plijeni pažnju javnosti. Strategija odlučnih pomaka najbolje je vidljiva u novoj kolekciji za proljeće-ljeto 2012. koja ambiciozna gradi Jolie Petite u smjeru ozbiljnog pret-a-porter branda.

>> FOTO: Jolie Petite djevojčice spremne su za zimu

Proljeće-ljeto u znaku je sada već prepoznatljivog retro potpisa koji čini osnovni DNK kuće Jolie Petite. Obožavana ‘Jolie Petite lutkica’ nastavlja dominirati nad rapsodijom fascinantnih retro uzoraka, pogotovo kada je riječ o modelima: ‘Mema’ i ‘Eržika’.

Najveće oduševljenje i prije samog lansiranja kolekcije izazvao je lagani ‘Ljetni kaputić’ na kojem vladaju razne verzije točkica u nekoliko neobičnih nijansi boja. Sva snaga romantične nostalgije najbolje je predstavljena na haljini ‘Bubi’ koja simbolizira sinergiju retro košulje i prozračne ljetne haljinice.

Kontrast je uvijek važan element u svim Jolie Petite kolekcijama stoga je osim kod unikatnih retro modela posebna koncentracija usmjerena prema urbanim ali jednostavnim komadima za svakodnevno uživanje. Konkretnu transformaciju doživljava pamučna Jolie Petite potkošulja koja je u novom izdanju zaogrnuta nježnim točkastim tilom.

>> Najslađe majice s potpisom Ljupke Gojić

‘Romantika u svim izdanjima uvijek igra vitalnu ulogu kada razmišljamo o kolekciji, a posebno nas privlače retro inspiracije koje se na poseban način ‘ljube’ sa našom ‘Jolie Petite lutkicom’. Moram priznati kako smo se ove sezone posebno zaigrali sa eklektičnim kombinacijama što je najbolje vidljivo u slučaju ‘Potkošuljice til’ i ‘Ljetnog kaputića’. Ne čudi nas stoga što je veliki broj naših fanova razvio gotovo kolekcionarsku strast prema sakupljanju Jolie Petite kreacija’ izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.

Novi Jolie Petite look book za proljeće-ljeto 2012. potpisuje već uhodani tim: pred objektivom nagrađivane fotografkinje Jelene Balić pozirala je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn dok make-up potpisuje Ivana Zečić.

Osim na službenoj web stranici i službenoj Facebook stranici sve Jolie Petite kreacije dostupne su u ekskluzivnom showroomu JOLIE PETITE u Albaharijevoj 5 u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju