Premda ženska kupaonica često nije mjesto za ljubitelje najnovijih gadgeta i tehnologije, svaka pomoć kod njege lica i tijela je dobrodošla. Ako pri tome stiže u obliku slatkog aparatića koji čisti kožu lica, sigurni smo da smo pridobili vašu pažnju

Kozmetička kuća Avon predstavila je novi 'Solutions Vibes' set za čišćenje lica, uređaj na baterije sa zamjenjivim blazinicama koji lice čisti pet puta temeljitije nego pri uporabi standardnih proizvoda za čišćenje.

Zahvaljujući nježnim vibracijama ovaj set za čišćenje lica djeluje kao masažer i piling u jednom: uklanja mrtve stanice kože, stimulira mikrocirkulaciju i otvara pore kako bi sastojci koji čiste mogli dublje prodrijeti.

Uz uređaj za čišćenje lica dolazi i 14 blazinica. Potrebno je blazinicu postaviti na središte glave uređaja te je pritisnuti kako bi se pričvrstila. Uređaj potom staviti pod mlaz tople vode, uključiti ga, prisloniti blazinicu uz kožu te nježnim masirajućim pokretima očistiti lice.

>> Otkrijte tajne ljepote skrivene širom svijeta

>> Odluke uz koje ćete pokazati svoje najljepše lice

Rezultat je osvježena, revitalizirana i dubinski očišćena koža, dok su sitne bore manje vidljive. Za optimalne rezultate set treba koristiti tri puta tjedno. 'Solutions Vibes set' za čišćenje lica dostupan je putem Avonovog kataloga po cijeni od 85 kuna, a dar uz kupnju seta je dodatno punjenje koje sadrži 14 blazinica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju