Nakon prve večeri Dove Fashion.hr Cruise koju su obilježile kiša i hod manekenki po skliskoj pisti, druga je večer prošla u puno mirnijem izdanju. Publici su se predstavili JSP Jelena i Svetlana Proković, Igor Galaš, Amela Radan, Ivica Skoko za Dove, Ana Maria Ricov i Ivan Alduk

Dizajneri su predstavili svoje modele koji će vladati ljetom 2012. i tako zatvorili još jedno modno događanje održano na plaži Zlatni rat.

Pamuk, lan i svila su materijali koji su obilježili reviju Ivana Alduka koji je uz bazne boje sivu, crnu i bijelu u novoj ljetnoj kolekciji pokazao i žutu, crvenu, zelenu i boju ciklame.

Publiku je oduševila kolekcija mladih dizajnerica iz Srbije Jelene i Svetlane Proković koje su svoje modele ukrasile metalnim pločicama i kožnim dodacima te patentnim zatvaračima.

Igor Galaš oduševio je modelima izrađenim od najfinijeg pamuka, a uz baznu crnu poigrao se i  crvenom, narančastom, žutom i smeđom.

Ženstvenu kolekciju u kojoj prevladavaju lepršave duge i kratke ljetne haljine u svijetlim tonovima pokazala je Amela Radan.

>> Fashion.hr Cruise na Braču oduševio usprkos kiši

>> Jelena Veljača: Plavuša zna kako se nosi crvena haljina!

Modeli Ane Marie Ricov pokazali su strogu i jednostavnu formu u koju su ubačeni volani i asimetrični nabori, a drugu večer dove Fashion.hr Cruisea zatvorio je miljenik publike Ivica Skoko koji je dizajnirao posebnu kolekciju za koju su ga inspirirale Dove ambasadorice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju