Nakon prve večeri Dove Fashion.hr Cruise koju su obilježile kiša i hod manekenki po skliskoj pisti, druga je večer prošla u puno mirnijem izdanju. Publici su se predstavili JSP Jelena i Svetlana Proković, Igor Galaš, Amela Radan, Ivica Skoko za Dove, Ana Maria Ricov i Ivan Alduk

Dizajneri su predstavili svoje modele koji će vladati ljetom 2012. i tako zatvorili još jedno modno događanje održano na plaži Zlatni rat.

Pamuk, lan i svila su materijali koji su obilježili reviju Ivana Alduka koji je uz bazne boje sivu, crnu i bijelu u novoj ljetnoj kolekciji pokazao i žutu, crvenu, zelenu i boju ciklame.

Publiku je oduševila kolekcija mladih dizajnerica iz Srbije Jelene i Svetlane Proković koje su svoje modele ukrasile metalnim pločicama i kožnim dodacima te patentnim zatvaračima.

Igor Galaš oduševio je modelima izrađenim od najfinijeg pamuka, a uz baznu crnu poigrao se i  crvenom, narančastom, žutom i smeđom.

Ženstvenu kolekciju u kojoj prevladavaju lepršave duge i kratke ljetne haljine u svijetlim tonovima pokazala je Amela Radan.

>> Fashion.hr Cruise na Braču oduševio usprkos kiši

>> Jelena Veljača: Plavuša zna kako se nosi crvena haljina!

Modeli Ane Marie Ricov pokazali su strogu i jednostavnu formu u koju su ubačeni volani i asimetrični nabori, a drugu večer dove Fashion.hr Cruisea zatvorio je miljenik publike Ivica Skoko koji je dizajnirao posebnu kolekciju za koju su ga inspirirale Dove ambasadorice.