Nakon što je Filip Jurčić odabrao smoking u kojem će prošetati crvenim tepihom na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, i Doris Pinčić je odradila najteži, no i najljepši zadatak. Ona je kreaciju u kojoj će se predstaviti svijetu pronašla u showroomu Aleksandre Dojćinović

Junaci serije 'Larin izbor' Filip Jurčić i Doris Pinčić gosti su ovogodišnjeg prestižnog crvenog tepiha, a da njihov dolazak bude i modno zapažen pobrinuli su se hrvatski dizajneri Ivica Klarić i Aleksandra Dojčinović.

>> Negativac iz serije 'Larin izbor' u smokingu

>> Započelo snimanje filma Larin izbor: Što je otkrila Doris Pinčić?

Najteža i najljepša Larina odluka ovaj put nije uključivala muškarce, već haljine. Mlada glumica koja nas je oduševila ulogom Lare u popularnoj seriji 'Larin izbor' u showroomu Aleksandre Dojčinović naišla je na težak odabir, no uz pomoć dizajnerice odabrala prekrasne haljine u kojima neće proći nezapaženo među svjetski poznatim zvijezdama.

'Moja vizija najhaljine za crveni tepih? To mora biti duga haljina. Ja uvijek cijenim ono 'manje je više', tako da mislim da nešto prekičasto uvijek izazove kontraefekt, zato mi se i sviđaju haljine Aleksandre Dojčinović jer ističu ženstvenost, a uz sve to su i jednostavne. Ženska ljepota na taj način može doći do izražaja, izjavila je glumica Doris Pinčić.

Mladoj glumici bitno je da haljina ne postane glavna na crvenom tepihu, nego žena koju ju nosi, a s njom se slaže i Aleksandra Dojčinović.

'Za središnju večer u Cannesu Doris sam zamislila u dugoj bež haljini, vrlo glamuroznoj, kako svojom pojavom na crvenom tepihu ne bi zaostajala za drugim zvijezdama koje će se tamo pojaviti. Bit će to kreacija iz koje će se lako moći pročitati moj potpis, u gornjem dijelu uža, a u donjem lepršava, izrađena od finih materijala koji prate liniju tijela i lijepo padaju', rekla je dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Doris Pinčić i Filip Juričić pridružit će se slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu 17. svibnja te zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju