Sa završetkom snimanja posljednjeg filma o Harryju Potteru, mlada zvijezda Emma Watson skratila je prepoznatljivu dugu i valovitu kosu. Glumica se s Hermione pozdravila ultra kratkom frizurom s kojom izgleda totalno retro i neodoljivo

Gotovo desetljeće duga filmska avantura zvana 'Harry Potter' zahvaljujući kojoj je djevojčica Emma Watson postala međunarodna zvijezda te jedna od najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji, stigla je svom kraju.

Završeno je snimanje finalnog nastavka 'Harry Potter i Darovi smrti I i II' što za glavne protagoniste filma znači pronalazak novih filmskih identiteta i poslovnih uspjeha.

Emma Watson svoju je Hermionu ostavila tako u filmskoj povijesti te se posvetila studiranju na prestižnom američkom sveučilištu Brown.

S likom simpatične štreberice koja ju je učinila poznatom, dvadeset godina stara glumica simbolično se pozdravila i novom frizurom. Tako je dugu i valovitu kosu Emma drastično skratila te na svojoj stranici otkrila ultra kratku retro frizuru. I ovakav praktičan imidž lijepo pristaje njezinom nježnom licu.

>> VIDEO: Emma Watson, gdje ti je noga?

>>  FOTO: Emam Watson zna biti jako zločesta

Nesumnjivo će i s novim izgledom glumica privlačiti pažnju modnih dizajnera kao što je to uspješno činila i do sada. Osim što baš svi žele svoje kreacije vidjeti na njezinom tijelu, modni brand Burberry upravo je nju izabrao za svoje zaštitno lice.