Sa završetkom snimanja posljednjeg filma o Harryju Potteru, mlada zvijezda Emma Watson skratila je prepoznatljivu dugu i valovitu kosu. Glumica se s Hermione pozdravila ultra kratkom frizurom s kojom izgleda totalno retro i neodoljivo

Gotovo desetljeće duga filmska avantura zvana 'Harry Potter' zahvaljujući kojoj je djevojčica Emma Watson postala međunarodna zvijezda te jedna od najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji, stigla je svom kraju.

Završeno je snimanje finalnog nastavka 'Harry Potter i Darovi smrti I i II' što za glavne protagoniste filma znači pronalazak novih filmskih identiteta i poslovnih uspjeha.

Emma Watson svoju je Hermionu ostavila tako u filmskoj povijesti te se posvetila studiranju na prestižnom američkom sveučilištu Brown.

S likom simpatične štreberice koja ju je učinila poznatom, dvadeset godina stara glumica simbolično se pozdravila i novom frizurom. Tako je dugu i valovitu kosu Emma drastično skratila te na svojoj stranici otkrila ultra kratku retro frizuru. I ovakav praktičan imidž lijepo pristaje njezinom nježnom licu.

>> VIDEO: Emma Watson, gdje ti je noga?

>>  FOTO: Emam Watson zna biti jako zločesta

Nesumnjivo će i s novim izgledom glumica privlačiti pažnju modnih dizajnera kao što je to uspješno činila i do sada. Osim što baš svi žele svoje kreacije vidjeti na njezinom tijelu, modni brand Burberry upravo je nju izabrao za svoje zaštitno lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju