U mnoštvu proljetnih Street Style sličica mjesto je zauzela djevojka s tulipanima. Jednostavna i nasmijana šetačica čiji stil odiše ženstvenošću, pokazala je kako je za faktor privlačnosti prirodnost atraktivnija od nametnute potrebe za minijaturnim i pripitim komadima odjeće



Jedna od najpopularnijih britanskih serija s početka devedesetih godina koja je u zvijezdanu orbitu izbacila danas svjetski poznatu glumicu Catherine Zetu Jones i u kojoj je David Jason (poznati Delboy iz Mućki) pokazao svoje glumačko umijeće pratila je zgode obitelji Larkin na idiličnoj seoskoj farmi.

>>Kožnata jakna: 10 saveznica svakog stila od 300 do 2.000kn

Zagrebačka ulica zahvaljujući lijepoj šetačici užurbana koraka na trenutak je zamirisala baš poput nezaboravnih scena posutih cvijećem iz poznatog serijala. Za vedrinu trenutka osim tulipana u ljubičastoj boji bilo je zaslužno vedro lice smeđokose ljepotice čije je pramenove zadržala jednostavna elastična trakica.
Svijetloplave hlače širokog kroja uz metalik tenisice i kožnatu jaknu zaokružile su vrlo ženstven i elegantan proljetni stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju