Nova tehnologija štedljiva je i pazi na okoliš, a traperice izgledaju bolje no ikad, poruka je nove kolekcije talijanskog proizvođača jeansa i smart casual odjeće

Replay, talijanski proizvođač jeansa i smart casual odjeće, predstavio je revolucionarnu ekološki orijentiranu tehnologiju obrade jeansa laserblast, a kolekciju je predstavio apokaliptičnim filmom koji pokazuje moć laserblasta.

>> Poderane traperice vratile špicu u 80-te

>> Hit traperice: Komad koji ćemo voljeti ili mrziti

Proces ove revolucionarne obrade uz pomoć lasera tretira određene zone na modelu te se dobiva jedinstven iznošen izgled i bez korištenja drugih metoda obrade. Svaki model nakon tretiranja ispire se minimalnom količinom vode, a rezultat ovog inovativnog procesa unikatan je izgled jeansa.

Ova tehnologija prvenstveno čuva okoliš jer u proizvodnji koristi čak 85 posto manje vode, a sve to uz najnovije inovacije u proizvodnji i obradi materijala.

Traper obrađen tehnologijom laserblasta, ekskluzivno za Replay, bit će dostupan u kolekciji Replay Laserblast Autumn/Winter 2012./2013., a u Replayeve trgovine dolazi već u travnju ove godine. (VLM)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju