Koža je više od samog omotača tijela. Živi je organ koji obavija naše tijelo i time oblikuje njegov obris te prvo čovjekovo komunikacijsko sredstvo za kontakt sa svijetom. Kada je koža isušena, trpi i iznutra, a posljedice nisu samo fizičke. Isušena koža uzrokuje neugodnosti u svakidašnjem životu mnogih žena

Većina proizvoda za njegu suhe kože djeluje prije svega na površini kože, zato problem mnogih žena ne otklanjaju u cijelosti. Stručnjaci Laboratorija Vichy svjesni su da vlaženje kože nije samo površinsko nego je riječ o intimnoj i dubokoj potrebi.

Njihovo produbljeno znanje o koži dovelo ih je do razvoja linije Nutriextra – inovacije s dvjema teksturama: FLUIDOM za normalnu do suhe kože te bogatom KREMOM za suhu do vrlo suhe kože. Već nakon prvog nanošenja ispunjava očekivanja jer je izgled gornjeg sloja suhe kože vidljivo poboljšan. Koža trenutačno postaje navlažena, punija i preoblikovana.

Linija koja ispunjava ekstra očekivanja
Ekstra KONCENTRACIJA: Formula sadržava koncentrat preporučenih hidratantnih i hranjivih tvari: glicerin, karite maslac, ulje makadamije.

Ekstra DUBINA: Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnom tvari hydrovance koja pomaže pri prijenosu hidratantnih i hranjivih tvari u dublje slojeve epidermisa bez masnog sjaja na koži.

Ekstra REZULTATI NA KOŽI: Koža je obnovljena iznutra već nakon prvog nanošenja, punija na dodir i mekša!

NUTRIextra njege:
- Obnavljajuća hranjiva krema za tijelo
- Regenerativno hranjivo mlijeko za tijelo
- Opuštajuća krema za tuširanje

PODIJELIT ĆEMO 2.000 UZORAKA!
Otkrijte kako se 2 minute užitka pretvaraju u 2 dana ugode i osvojite besplatan uzorak. Podijelit ćemo 2.000 uzoraka njege NutriEXTRA.

Nakon isprobavanja njege NutriEXTRA podijelite svoje iskustvo i osvojite kremu za tijelo 400 ml i gel za tuširanje i usput provjerite što o NutriEXTRA misle oni koji su je već isprobali.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju