Emma Watson je osavanula na naslovnici časopisa Marie Claire. Lijepa glumica dječačke frizure izgleda prekrasno, a s čitateljima je podijelila detalje iz svog privatnog života kojeg uspješno usklađuje s brojnim medijskim obvezama

 

Emma Watson nakon prvog dijela posljednjeg nastavka hit filma o Harryju Potteru ponovno je u centru pažnje.

Dvadesetogodišnja glumica osvanula je na naslovnici časopisa 'Marie Claire' za prosinac u kojem se raspričala o balansiranju između posla, popularnosti i studentskih obveza.

Nježna Emma pozirala je za naslovnicu odjevena u bijelu haljinu ukrašenu cvjetovima od tila, a njezina dječačka frizura koja joj odlično pristaje još uvijek budi interes medija.

Ulogu Hermione počela jeigrati prije deset godina što je ujedno bilo i njezino prvo filmsko iskustvo, a sada kada je dugogodišnji ugovor istekao, glumica je napravila ono što je htjela još od 16. godine, konačno se odlučila skratiti kosu.

Emma se trenutno nalazi na samom vrhu zvjezdanog neba, a  proglašena je najbogatijom mladom ženom u Velikoj Britaniji.

>> VIDEO: Emma Watson s usnama vrele višnje

>> Emma Watson zna biti jako zločesta!

No unatoč velikoj popularnosti pokušava ostati obična studentica pa joj odlazak na koledž predstavlja veliko zadovoljstvo.

S obzirom da je njezina popularnost narasla preko noći ova mlada ljepotica je ostala jednostavna i obična djevojka što je u glumačkim krugovima prava rijetkost.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju