Da se hrvatska modna scena sve više razviaj, dokazuje i proboj brenda 'Envy room' na austrijsko tržište. Od ovoga tjedna i Bečanke željne romantičnih i raskošnih modela moći se kupovati odjeću s njihovim potpisom

Hrvatski modni brend od sada će se nalaziti i u ponudi trgovine 'Priority Concept Store Vienna' na elitnoj lokaciji, bečkom Grabenu, u neposrednoj blizini 'Hermesa', 'Cartiera', 'Prade', 'Valentino Red'-a i ostalih prestižnih modnih marki.

Uz mnoge uzvanike bečkog jet-seta i celebrity scene, otvorenje je uveličala i Mirna Jukić, austrijska sportašica godine hrvatskog porijekla i osvajačica olimpijske medalje, koja je svojim dolaskom podržala Envy room.

U 350 četvornih metara luksuzno opremljenog prostora 'Priority Concept Store Vienna' uz 'Envy room' su zastupljeni mnoge poznate modne marke kao što su '6126 by Lindsay Lohan', 'House of Herlow 1960 - Jewelry Collection by Nicole Richie', 'Chaser LA', 'Amor & Psyche', 'Manuel Luciano', 'Black Halo', 'Super Trash Couture', 'Nanuska' i drugi.

>> Ženstvenost i raskoš 'Envy Rooma'

Kroz nekoliko mjeseci odjeća s potpisom 'Envy room' naći će se u samom centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju