Nijanse lakova za nokte ovu sezonu obuhvaćaju cijelu paletu boja u intezivnim i blistavim nijansama koje će razbuditi svaku dnevnu kombinaciju. Velika ljubiteljica ovih ukrasa na noktima je i glumica Eva Longoria koja sasvim obično dnevno izdanje uspjeva obogatiti dozom glamura pomoću trendi nijansi lakova za nokte

Razigranost očaravajućih nijansi toplih i žarkih boja koje se s modnih trendova štreberski preslikavaju na kozmetičke novitete najavljuju veliki povratak boja zbog kojih jedva čekamo pravo proljeće.

>>Unikatni lak za nokte gotov u 2 poteza

Velika obožavateljica kozmetičkog proljetnog trenda popularna je Eva Longoria. Uz fluoroscentnu narančastu kojom je nedavno otvorila sezonu proljetnih kolorita Eva je dodala još jednu očaravajuću nijansu laka za nokte, ovoga puta nježnu svijetloplavu boju.

>>Eva Longoria: Lak za nokte koji razbuđuje sva osjetila

Udoban duet crno-bijele kombinacije, pamučne majice i crnih tajica, razigrala je proljetna nijansa laka kojim je lijepa Latina ukrasila nokte. A u isticanju omiljenog kozmetičkog fetiša Eva je posegnula i za omiljenom ljetnom obućom, japankama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju