Ako ste mislili da je Eva Mendes poludjela, varate se. Riječ je o seriji fotografija autorice Ellen Von Unwerth snimljenih za časopis Vs na kojima seksi Eva glumi holivudsku bogatašicu koja luduje zbog prevare

 

Seksi glumica Eva Mendes se fotografirala za američko izdanje lifestyle časopisa Vs u neobičnom izdanju.

Fotografije pričaju tragikomičnu priču o holivudskoj bogatašici koja je zbog prevare doživjela emocionalni slom.

Mjesto radnje je umobolnica gdje je smještena poludjela ljepotica koja pokušava pobjeći preko ograde i bori se za telefonski poziv, a smiruje je tek doza antidepresiva.

Autorica fotografija je Ellen Von Unwerth koja je u svojoj karijeri slikala mnoge poznate ljepotice, a među njezinim posljednim radovima su i fotografije Kelly Brook za Playboy.

Još je jednom uspjela spojiti originalnu temu s fantastičnim stajlingom živih boja, šminkom s istaknutim crvenim ružem te ubojitim Christian Louboutin štiklama u kojima 'poludjela' Eva izgleda neodoljivo.

>> Zanosna Eva Mendes voli biti seks simbol

>> Eva Mendes: 'Spremna sam se skinuti gola'

Zanimljivo je što se 36 godina stara Eva prije tri godine i sama našla u sličnoj situaciji kada je hospitalizirana s dijagnozom živčanog sloma, ali ne zbog muškarca i prevare već zbog nekih drugih privatnih problema o kojima nikada nije progovorila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju