Profesionalni alpinisti i Rene Bitorajac su na spektakularni način predstavili novu sportsko modnu kolekciju u Zagrebu koju je sa zanimanjem pogledala Fani Stipković u štiklama

Spojiti modu i ekstremni sport mnogima je naoko nemoguća misija. Ipak sportska marka Puma uspjela je objediniti to dvoje u nesvakidašnju modno-sportsku priču.

U nesvakidašnjem događanju uživale su Natali Dizdar i manekenke Kristina Smoje i Adrijana Dejanović koje su za ovu prigodu visoke potpetice ostavile u ormaru. Fani Stipković se odlučila za kratku i usku haljinu i nezaobilazne vrtoglave potpetice.

Uz pomoć poznatog glumca Renea Bitorajca i članova Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u ulozi modela, Puma je na nesvakidašnjoj modnoj pisti – staklenoj fasadi poslovne zgrade u Zagrebu predstavila modele iz svojih kolekcija Afrika Afrika, Archive i Woman za sezonu jesen/zima 2010.

Puma i trenutno najtraženiji urbani umjetnik Kehinde Wiley ujedinili su ponovno svoje vizije i stvorili PUMA Africa Lifestyle kolekciju za jesen/zimu 2010. inspiriranu Afrikom.

Nova'afrička' kolekcija brza je i divlja poput Afrike. Bogat koloristički spektar, kvalitetni i ugodni materijali, originalna kreativna rješenja, neobični grafički uzorci odlike su ove kolekcije.

Kehinde Wiley, poznat po svojim slikama i crtežima suvremenih urbanih Afroameričkih muškaraca u pozama preuzetim iz povijesti umjetnosti, svoj autentičan šareni stil s karakteristično izrađenim šarenim pozadinama nadopunjuje živom kulturom moderne Afrike čineći tako svaki komad kolekcije posebnim.

Ženska kolekcija za jesen/zimu 2010. donosi ženstven pristup dosadašnjoj pomalo uspavanoj ženskoj svakodnevnici odijevanja. Kolekcija nastala prema potrebi svake žene, vodi se njenim željama, potrebama, iskustvom i stavom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju