Treća i posljednja večer modnog spektakla Fashion.hr Branka Donassy, eNVy room, Zoran Mrvoš, Ivica Skoko i Ivica Klarić pokazali su svoje kolekcije za jesen/zimu 2011./12. Ovacije je kao šećer na kraju pokupio Ivica Skoko

Publici se prva predstavila Branka Donassy koja je pokazala toplu i meku te nosivu kolekciju u kojoj prevladavaju smeđi tonovi te maštovite kragne i sitni cvjetni uzorci. Dizajnerica je ponovno napravila ono u čemu je najbolja, kolekciju za smirenu i profinjenu ženu koja zna što želi.

>> Fashion.hr: Seksepil i ženstvenost u tamnim nijansama

>> Fashion.hr: 6 modnih ideja za sljedeću sezonu

Španjolski temperament je okosnica kolekcije koju je predstavio dvojac eNVy room. Kolekcija u kojoj prevladavaju crvena i crna boja namijenjena je temperamentnim i jakim ženama. Čipka, raskoš i seksepil  je ono što eNVy room predlaže ženama.

>> Modna elita i kupci u prvim redovima Fashion.hr-a

Zoran Mrvoš i Ivica Klarić na Fashion.hr-u su predstavili kolekciju Rio woman i Rio man koju su napravili za Rio Rijeku. Uspješna suradnja rezultirala je odličnim kolekcijama koje će sa zadovoljstvom nositi žene i muškarci.

Igor Galaš se i treće večeri predstavio publici i to s Additive kolekcijom za Arenu koja je izrađena od najfinijih materijala te je još jednom dokazala kako je Galaš kralj meke, tople i udobne odjeće.

Šećer na kraju i ove sezone Fashion.hr-a je bio Ivica Skoko. Svojom modnom pričom koju je predvodila Anđa Marić oduševio je sve i zaslužio ovacije publike. Skokina kolekcija je namijenjena ženi koja zna i voli nositi večernje haljine, a pri tome želi odmak od klasike. Uz raskošne haljine dizajner se poigrao i instalacijama na glavama modela te ih pretvorio u šumska bića i vile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju