Na pisti popločenoj poput uske uličice osvjetljenje tek dvjema nostalgičnim uličnim lampama drugu večer Dove Fashion.hr-a otvorili su razigrani klinci, a zatvorili modeli spremni za darkerski koncert rezerviran samo za modno najosvještenije

Drugi dan modne Fashion.hr- otvorili su najmlađi manekeni koji su pistom prošetali šarene cipelice Bambi by Zigman. Premda nitko nije ni pokušao nadmašiti dražesnost predstavljenih cipelica i malenih modela, prava 'akcija' krenula je s revijom Aleksandre Dojčinović.

Ženstveni modeli razigrani volanima različitih debljina, uvijenima ili besprijekorno ispeglanima bili su njezin prijedlog za sljedeću hladnu sezonu baš kao i ljuskice na haljinama koje su manekenke preobrazile u modne sirene. Preklopi na ramenima posebno će se dopasti onima koje vole slični motiv na prepoznatljivim kreacijama Rolanda Moureta.

>> Domaći dizajneri složni: Jesen je stvorena za prigušene boje

Najjača doza glamura 'ubizgana' je u haljine intenzivno crvene boje koje su krojem i podatnim lepršavim materijalima podsjećale na kućne haljetke bogatih dama iz 50-ih godina prošlog stoljeća.

Dvobojne igre Ane Marije Ricov u kojoj je osnova crna ili smeđa svoje će poklonice pronaći u onima koji svoju ženstvenost vole promišljati pomoću modernih krojeva strukturom sličnima trodimenzionalnim printevima.

Kako bi ublažila strogost linija dizajnerica se je prozirnim materijalom na različitim dijelovima odjeće otkrila ženstvenost kojoj urbanost i naglašena udobnost nimalo nisu naštetili.

Nosivošću se može pohvaliti i kolekcija Additive Colection add Galaš obilježena mekanom pleteninom spremnom za dnevne i večernje prilike. Niski džepovi te predimenzionirani ovratnici na podatnim haljinama glavna su obilježja njegove najnovije modne priče.

Niti jedan dizajner nije odao takvu počast šalu kao što je to učinio Igor Galaš otkrivajući njegova bezbrojna lica koji se nadopunjuje i isprepliće s ostalim odjevnim komadima.

Kratke jakne i uske hlače izrađene od crne kože iz kolekcije LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš u muškoj i ženskoj verziji svoje će kupce pronaći u vječnim rockerima koji ne skrivaju svoju modnu osvještenost podcrtanu čvrstim stavom samouvjerenim stavom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju