Ombré frizura čija se vladavina provlači već nekoliko sezona dobila je konkurenciju u tehnici bojenja kose flamboyage. Sudeći po sličnom efektu na kosi i učinku pomlađivanja, zbog čega je već predmet obožavanja brojnih zvijezda, ova tehnika samo je nastavak revolucionarnih težnji u postizanju što prirodnijeg izgleda kose

Vladavina ombré pramenova svoj vrhunac doživljava već nekoliko sezona i to zahvaljujući posebnom efektu pomlađivanja koji neupitno daruje svakom licu. Naime sijedi izrast ovom tehnikom kamufliran je u tamni, a ostatak kose različitim nijansama posvijetljen.

No, tehnika koja je otišla korak dalje u preslikavanju prirodnog izgleda kose i koju su objeručke već prihvatile brojne zvijezde poput glumice Jessice Biel i trendseterice Victorije Beckham posve očigledno će nadmašiti popularni ombré.

Flamboyage je naime tehnika bojanja pramenova, koja označava sijenčanje kose ili prirodan efekt sunca u kosi. Zasniva se na bojenju nasumično odabranih tankih pramenova izvučenih iz cijele površine kose.

Flamboyage je tehnika bojanja pramenova, koja označava sijenčanje kose ili prirodan efekt sunca u kosi

Tajna savršeno tankih pramenova s efektom sijenčanja krije se baš u posebnim samoljepljivim prozirnim folijama, one omogućuju da se cijeli postupak bojenja pozorno prati, a bojanje izvede filigranskom finoćom i preciznošću.

Rezultat je lijepo stapanje pramenova i osnovne boje čime se postiže prirodni look kojeg je najteže postići, a njegovi učinci na izgled su mnogostruki jer ten lica postaje sviježiji, izgled topliji i mekši, a posebno je zahvalan efekt pomlađivanja.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju