U vrijeme kada svi razmišljamo kada ćemo konačno otputovati na zasluženi godišnji odmor, neki od nas još uvijek nisu spremni uskočiti u svoj najdraži kostim ili bikini. Ono što sada najviše primjećujemo su savršena tijela poznatih osoba koje u formu dolaze kao od šale

Beyonce, Halle Berry, Jennifer Lopez i  Mariah Carey dame su koje se mogu pohvaliti top formom, a put do uspjeha uvijek opisuju kao mukotrpnu kombinaciju odricanja, vježbanja i posebne prehrane. 

>> Isprobano! U 3 koraka do čvrstih bedara bez celulita

Da zvijezde imaju bolje mogućnosti i uvjete pa dok mi odlazimo u teretanu, na rolanje i trčanje te pazimo što jedemo naši rezultati nisu jedanaki onima koje postižu poznati. Razlog je tretman kojim se podvrgavaju gotovo sve holivudske zvijezde.

Tretman Med Contour jedan je od najboljih neinvazivnih tretmana za oblikovanje tijela i dokazano najbolji estetski beauty tretmanu na svijetu. Dostupniji je od zahvata estetske kirurgije što uvelike doprinosi njegovoj popularnosti.

U Americi poznat kao Vaser Shape već dvije godine za redom osvaja prestižnu svjetsku Aesthetic Award nagradu za najbolje neinvazivno dostignuće.

>> Ni top modeli nisu imuni na celulit

>> Beyonce: Niti celulit joj ne može ništa

'Med Contour je zapravo kombinacija ultrazvučne terapije i masaže, čime se postiže preoblikovanje tijela, zatezanje i učvršćivanje kože. Aparat tijekom tretmana zagrijava ciljana, problematična područja i na taj način potiče izlučivanje viška toksina i masti te postiže izvrsne rezultate. Ideja i funkcionalnost ovog tretmana je stvarno jednako genijalna, koliko i jednostavna, a ultrazvuk je fokusiran i spojen u potkožju uništava masne stanice bez da oštećuje kožu i tkivo i ovo je stvarno dokazano najbolja i prva prava alternativa operativnoj liposukciji', naglašava dr. Dinko Kaliterna, jedan od naših najvećih stručnjaka estetske dermatologije.

Upravo ovaj tretman obožavaju Halle Berry, Jennifer Lopez, Mariah Carey i Beyonce, a i Jessica Alba te reality zvijezda Kim Kardashian velike su poklonice. Navedene zvijezde ga obožavaju upravo iz razloga jer željene i nadasve vrhunske rezultate mogu postići već sa 3 do 5 tretmana, a razdoblja oporavka nema, dok su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Rezultati su trajni i ako ste još spremni nastaviti s pravilnom tjelovježbom i prehranom, vaše zadovoljstvo zasigurno neće biti upitno.

Isplanirajte odlazak na godišnji odmor, mi vam pomažemo da zablistate u kupaćem kostimu!

Poliklinika Poliderma daruje jednoj čitateljici portala Zadovoljna.hr 3 med countur tretmana. Svoju će figuru prije odlaska na ljetovanje doraditi Tea Jončić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju