Modna groznica se iz ekstravagantnog Londona preselila u sigurni i glamurozni Milano gdje su svoje kreacije za nadolazeću jesen predstavili Roccobarocco, Alberta Ferretti i John Richmond

Milano je u prva dva dana trajanja tjedna mode odaslao jednoglasnu poruku - jesen će biti zaogrnuta u skupe, glamurozne kreacije i krzno. Roccobarocco je pokazao reviju koja je prštala bojama, a on hladne dane vidi u žutoj, crvenoj i zelenoj te neizostavnoj crnoj.

>> Gucci: Vruće hlačice uz prozirne haljine

Alberta Ferretti je svoje dame odjenula u duge kožne i krznene kapute te hačljine prigušenih boja. Obavezni jesenski modni detalj su i visoke čizme.

Pravi vatromet glamura pokazao je dizajner John Richmond koji je žene odjenuo u duge haljine dostojne crvenog tepiha, a od hladnoće ih je zaštitio krznenim kaputima. Čak je i cipele odjenuo u krzno kako bi fashionisticama ugrijao gležnjeve.

Krzno kao sastavni dio kolekcije za jesen/zimu 2011. našao se na pisti tijekom revije brenda Blugirl koji baš kao i Gucci ženu vidi sa šeširom i zaogrnutu krznenim ovratnicima. Revija prepuna boja pokazala je i nekoliko večernjih haljina na kojima se ističu detalji od čipke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju