Unatoč tome što su svojem zanimanju dodale i ulogu majke Gisele Bundchen i Heidi Klum su i dalje najplaćeniji modeli. Uz njih tu je i mršava Kate Moss koja uz modu obožava i alkohol i cigarete

Gisele Bundchen, Heidi Klum i Kate Moss su najplaćeniji modeli na svijetu već drugu godinu zaredom.

Dvije mame i ovisnica o izlascima, alkoholu i cigaretama još uvijek imaju najviše nula na računima usprkos tome što svake godinu na piste dolaze nove i mlađe cure. Njihova je ljepota još uvijek najtraženija.

Atraktivna Gisele, koja je udata za igrača američkog nogometa Toma Bradyja, zaradila je 25 milijuna dolara prošle godine. Te je podatke izbacio magazin Forbes. Gisele je u međuvremenu postala mama, a po uzoru na stariju kolegicu Heidi Klum i ona se ubrzo nakon poroda vratila na posa

Majka četvero djece, prelijepa Heidi, našla se na drugom mjestu tradicionalne Forbesove liste modela koji su najviše zaradili. Ona je zahvaljujući brojnim televizijskim projektima, reklamama i revijama zaradila preko 16 milijuna dolara.

Na trećem je mjestu po zaradi Britanka Kate Moss koja je zahvaljujući brojnim modnim kampanjama zaradila 9 milijuna dolara.

Ovo je drugi put zaredom da se na samom vrhu najplaćenijih supermodela nalaze tri iste ljepotice.

Stručnjaci iz Forbesa tvrde kako je za dominacija ovih ljepota zaslužna kriza koja drma i svijet mode. U doba velike krize modna industrija radije odabire stara i provjerena lica nego nove cure.

Na četvrtom mjestu Forbesove liste nalazi se još jedna friška mama, prekrasna 28-godišnja Adriana Lima. Ona je zaradila 7,5 milijuna dolara, a njezina kolegica i također Victorijin anđeo, Doutzen Kroes je na petom mjestu sa zaradom od 6 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju