Koža je tijekom ljetnih mjeseci izložena suncu, vjetru i soli te je stisnuta u usku odjeću često izrađenu od umjetnih materijala. Kad tome dodamo vrućinu jasno vam je da su crvenilo i razni prištići normalna pojava. To je najviše uočljivo na području dekoltea koji ljeti mora blistati

Noge i stražnjica su dijelovi tijela o kojima ljeti najviše brinemo, pa dekolte često padne u drugi plan. Ovaj prekrasni dio ženskog tijela je najveći ljetni adut jer je vidljiv tijekom cijelog dana u kupaćim kostimima, a navečer dolazi do punog izražaja u seksi haljinama.

Mnoge od vas će pomisliti kako je dovoljno potamniti i na dekolte nanijeti malo shimera, no istina je drugačija. Koža dekoltea i vrata je izuzetno osjetljiva i dobro pamti stoga joj poklonite dovoljno pažnje.

Zaštitni faktor i hidratacija su obavezni!

Prije odlaska na plažu cijelo tijelo s posebnim naglaskom na lice i dekolte namažite kremom sa zaštitnim faktorom, a nakon povratka s plaže i tuširanja na dekolte nanesite hidratantnu kremu, najbolje onu s kojom mažete lice.

Toplo-hladni tuš!

Toplo - hladna masaža će zategnuti kožu prsiju i dekoltea, no pripazite da voda nije prevruća kako ne bi povrijedili osjetljive bradavice. Nakon tuširanja kružnim pokretima umasirajte kremu, a nećete pogriješiti ukoliko grudi izmasirate uljem koje će djelovati preventivno protiv strija.

Dobar grudnjak je 'krivac' za seksi dekolte!

Blago ženama koje ne trebaju grudnjak kako bi njihov dekolte izgledao savršeno, no većina nije te sreće. Stoga obratite posebnu pažnju na odabir grudnjaka.

>> Naučite kako istaknuti ili prikriti dekolte

>> Idu li godine i dekolte zajedno?

Grudnjak ne smije biti ni premalen ni prevelik, on jednostavno mora savršeno obuhvatiti vaše grudi i lijepo ih oblikovati.

Tijekom noći nije potrebno nositi grudnjak, neka to bude vrijeme odmora.

Savjet plus: Svako jutro prilikom umivanja izdvojite nekoliko trenutaka za svoje grudi i 'umijte' i njih hladnom vodom. Koža će vam biti zahvalna, a dekolte zategnut i bez sitnih bora!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju