Jedna od beneficija koje donosi status celebrityja je i pojavljivanje na naslovnicama prestižnih magazina. Poznate ljepotice natječu se koja će osvanuti u boljem izdanju jer su svjesne kako je to odličan način promocije njihovog rada. A o izgledu da i ne govorimo!

Neke od najljepših i najpopularnijih celebrity ljepotica najčešće su gošće naslovnica prestižnih lifestyle magazina. Najpoznatiji svjetski fotografi, tim vizažista i stilista te sati rada u Photoshopu  potrebni su prije nego se odobri fotografija koja će otići u tisak.

>> VIDEO: Ima li kraja retuširanju Demi Moore?

>> Demi: Nisam retuširana, to sam 100 posto ja

Nisu ni rijetki slučajevi kada su fotografije toliko retuširane da žene na njima izgledaju gotovo neprepoznatljivo. Jedan od najboljih primjera je W magazin u kojem se na naslovnici pojavljuje Demi Moore.

>> VIDEO: Seksi i zanosna J.Lo u Vogueu

Naslovnica na kojoj Demi nedostaje dio bedra proglašena je najgore retuširanom ikada, no Demi iz petnih žila tvrdi kako su njezini bokovi 100 posto savršeni baš kao što fotografija prikazuje.

Imperativ je samo jedan - biti što seksepilnija u opasno zavodljivoj pozi i imati što boljeg grafičkog urednika koji će ukloniti sitne nedostatke i uljepšati zbilju...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju