Miss Universe Hrvatske u posljednjim je pripremama prije odlaska na natjecanje za 'Miss Universe of the World' koje će se održati u Las Vegasu. Čime će naša uzdanica pokušati očarati žiri i nadmašiti konkurenciju pokazala je u seksi foto-sessionu

Krunu Miss Universe od Sarah Ćosić preuzela je 21-godinu stara studentica Lana Obad.

Ovih lijepa brineta u Zagrebu obavlja posljednje pripreme prije nego li krene na dvadesetodnevni put u Las Vegas gdje će nastojati očarati žiri Miss Universe svijeta. Prije nego li je spakirala svoje kovčege, spremno je pokazala što sa sobom nosi u američku prijestolnicu kocke i zabave.

>> VIDEO: Lana Obad je nova Miss Universe

>> VIDEO: Miss Universe Lana Obad među domaćim ljepoticama

Uz plavu i petrolej zelenu kratku haljinu odabrala je i dugačku bijelu toaletu s ovratnikom u obliku raskošne ogrlice modne marke 'Noir'.

No, mnogima će zasigurno biti najzanimljiviji bikini, i to ne zbog atraktivnog modela, već zbog Laninih tjelesnih atributa koje naglašava.

Osim što vježba dva puta dnevno, Lana usavršava hodanje i poziranje, a radi i na izgledu, obnavlja znanje engleskog jezika i ponavlja odgovore na pitanja koja žiri često postavlja na natjecanjima ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju