Najplaćenija svjetska manekenka pokrenula je dodatni biznis koji će joj i na sljedećoj listi osigurati jednu od vodećih pozicija. Uz snimanje reklama, nošenje revija te dizajniranje japanki pokrenula je vlastiti liniju donjeg rublja kojeg je, očekivano, sama predstavila u Sao Paolu

S obzirom na sedmogodišnju karijera u odredu 'Victorijinih anđelica', vjerojatno nitko ne zna bolje dočarati svu draž seksi donjeg rublja kao Gisele Bundchen. Svoja je anđeoska krila ostavila u nasljeđe novim kolegicama prije četiri godine, no i bez njih njezina karijera leti prema modnom Olimpu.

To dokazuje i njezina prva kolekcija donjeg rublja nazvana 'Gisele Bundchen Intimate' lansirana u sklopu brazilskog modnog brenda 'Hope'.

Na reviji je očekivano upravo ona nosila najupečatljivije komada u čijim se dramatičnim krojevima prepoznaje njezino iskustvo stečeno u 'Victoria Secret' revijskim ekstravaganzama. Gaćice i grudnjaci prvenstveno su u službi naglašavanja ženskih tjelesnih atributa pri čemu su pomogle velike satenska mašne i kruti crnih dodataka koji podsjećaju na konstrukcije krinolina.

>> Evo zašto je Gisele najplaćeniji model na svijetu!

>> Dubai: Cenzurirana Gisele u H&M reklami

Giselina brazilska krv i ljubav prema karnevalu odaju i efektni pernati ukrasi na glavi kao i kratki prozirni 'bolero' ukrašen kristalima i resicama koji bi mogli proći i kao dio uvijek dizajnerski kreativne karnevalske povorke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju