Haljina u kojoj se Franka Batelić pojavila na izboru za Kraljicu ljepote prvobitno je imala drugu namjenu. Naime upravo u uskoj, bijeloj toaleti pjevačica je trebala nastupiti na koncertu Beyonce

Mlada Franka Batelić nedavno je dobila glazbenu priliku života. Nastup na koncertu r'n'b' dive Beyonce bio je veliki korak u njezinoj glazbenoj karijeri koja je još uvijek na početku, a koja, sudeći po njezinim glasovnim sposobnostima ima velik potencijal. No osim glasa Franka se može pohvaliti i stasom.

Bijela haljina s prorezima trebala je biti Frankin kostim za nastup na koncertu Beyonce

>> Franka Batelić: Tetovažom otkrila djelić osobnosti

Lijepa pjevačica to je potvrdila na prvom izboru za Kraljicu ljepote gdje je stala na pozornicu u atraktivnoj haljini koju smo već vidjeli.

>> Koji to fetiš dijele Severina i Franka Batelić?

Asimetrična, bijela haljina dugih rukava i naglašenih ramena, ukrašena zavodljivim prorezima i metalnim remenom oko struka savršeno je naglasila vitku liniju i preplanule noge lijepe pjevačice, a cjelokupan dojam dodatno je začinio i žarko crveni ruž na njezinim putenim usnama te trendi frizura ukrašena krupnim kovrčama.

Upravo ova toaleta trebala je biti njen kostim za nastup na koncertu Beyonce, no Franka Batelić je za veliki spektakl ipak odabrala nešto atraktivniji kostim, a seksi haljina svoje je mjesto pronašla na izboru ljepote i doista zaslužila samo riječi hvale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju