Broj oboljelih od raka dojke penje se na milijun žena godišnje. U listopadu, mjesecu borbe protiv te zloćudne bolesti organizirane su mnoga humanitarna događanja, a na jednom takvom u Londonu pojavila se i Geri Halliwell

Bivša spajsica, 38 godina stara Geri Halliwell odabirom haljine za Breast Cancer Care Fashion Show održan u Londonu skrenula je svu pažnju na sebe.

Duga crna haljina s dubokim dekolteom otkrila je njezinu odličnu liniju i naglasila poprsje pjevačice koja je bila najfotografiranija žena na humanitarnoj reviji.

>> Prevencijom spriječite rak dojke

Domaćica revije, televizijska voditeljica Gabby Logan okupljen eje podsjetila kako je rak dojke masovni ubojica te je izuzetno bitno dati svoju podršku u borbi protiv te zloćudne bolesti.

Modele na reviji nosile su žene koje su preboljele ovu zloćudnu bolest.

Podršku svojoj šogorici Louise Crocker koja vodi bitku s rakom dojke pružila je i trudna Penny Lancaster. U haljini od satena koja j enaglasila njezin trbuščić stigla je u pratnji supruga Roda Stewarta.

'Kada sam doznala da je Louise dijagnosticiran rak dojke osjećala sam se kao da mi je netko istrgnuo utrobu. Zašto ona, to je tako nepravedno, bilo je prvo što mi je palo na pamet', rekla je Penny koja se fotografirala u kratkoj ružičastoj haljini kako bi dala svoju podršku u borbi protiv te zloćudne bolesti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju