Tjedan mode u Berlinu prvi je u nizu događanja koji predstavlja rad dizajnera za sezonu jesen/zima 2012. Nakon glavnog grada Njemačke započinju najpoznatija modna okupljanja u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu pa je pred nama period pravih modnih poslastica. Dizajneri s pista u Berlinu pozivaju mladenke da se odvaže i pokažu s čime ulaze u brak dok je boja koja će nositi sezonu - crna

Tjedan mode u Berlinu pokazao je dizajnerske ideje za jesen/zimu 2012., no i trendove koji će uzburkati ceremonije vjenčanja. Dizajner Kaviar Gauche pomaknuo je trendove i bacio sjenu na gola ramena ili (pre)duboki dekolte koji često naglašavaju haljine za najvažniji dan u životu. Među raskošnim vjenčanicama koje je predstavio na pisti u Berlinu istaknula se izazovna kreacija koja je ustvari bikini prekriven velom.

>> Vjenčanice iz snova za svačiji ukus

>> 5 rješenja za iritantne probleme s make upom

Dizajneri Alexandra Fischer-Röhler i Johanna Kühl koji su brend pokrenuli 2003. vole iznenaditi atraktivnim revijama, no hoće li buduće mladenke razumjeti njihovu poruku?

Na tjednu mode u Berlinu koji se održava od 18. do 21. siječnja predstavili su se i brendovi Kaviar Gauche, Laurel, dizajneri Irina Schrotter i Guido Maria Kretschmer i mnogi drugi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju