Štikla koja produžuje nogu i izgleda gotovo nevidljivom zbog moći da se prilagodi prirodnoj boji kože nogu, prikladno efektu koji izaziva nosi naziv 'nude' ili gola štikla. Vizualnom triku izduženih nogu ne mogu se oduprijeti vladarice glazbene scene kao ni 'diktatorice' trendova s kraljevskih dvora u čijim je ormarima 'nude' model sveprisutan

Svjetski poznati postolari nadmeću se svake sezonu u usavršavanju modela cipela čija puderasta boja ima nevjerojatnu moć prilagodbe svakom stajlingu i koja stvara iluziju nogu izduženih do neba.

>>Jimmy Choo štikle od 7.000 kuna u uvjerljivoj kopiji za 169 kuna

Prijateljice siluete pažnju usmjeravaju na gornji dio tijela, pa se stvara dojam više i mršavije figure. 'Nude' štikle sveprisutne su na modnoj pisti, crvenom tepihu i vjenčanjima. Vojvotkinja Catherine godinama se ne odvaja od omiljenog Marks & Spencer modela, a za klasičan model Louboutinki s elegantnim špicom postoji lista čekanja.

Iz izloga trgovina izdvojili smo modele koje će svaki korak transformirati u gazelin, te olakšati potragu za saveznicama dnevnog i svečanog stila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju