Žensko tijelo prolazi kroz nevjerojatne promjene tijekom trudnoće, a jedne od najočiglednijih događaju se na grudima koje rastu i pune se prirodnom hranom. Pa iako se njihova uloga u potpunosti mijenja brojne trudnice i dojilje nimalo ne posustaju od potrage za idealnim grudnjakom koji sve češće osim komfornog nosi predznak ženstvenog

Dugi je period industrija donjeg rublja 'sabotirala' jednu od najzahtjevnijih skupina klijentica – trudnice i dojilje. Naime grudnjaci za žene u drugom stanju bili su nemaštoviti i skromni udovoljavajući samo primarnoj ulozi, onoj podupirača grudi.

>>10 zlatnih pravila za kupovinu grudnjaka

No, kako se mijenjala trudnička moda postajući zaigranom i zavodljivom, a modno osviještene mame sve slobodnije u izboru komada za naglašavanje trudničke linije, tako su se na tržištu pojavili ženstveni modeli grudnjaka.

Brojni svjetski brendovi nisu posustali niti od svakodnevne potrage za inovativnim krojevima čiji je zadatak da osjetljivim grudima pruže što udobniju i kvalitetniju zaštitu zapakiranu u estetski neodoljiv proizvod.

Novitet na tržištu je grudnjak Cloud Swing napravljen od rastezljive, ugodne čipke za trudnice i dojilje bez žica

>>6 najčešćih mitova o trudnoći

Jaki brendovi poput Agent Provocateura i Chantelle specijalizirali su se za izradu grudnjaka za trudnice koji nude ženstvene i privlačne modele te košarice sve do zahtjevne H veličine.

Jedan od hvalevrijednih noviteta na tržištu je grudnjak Cloud Swing iz kolekcije Elle MacPherson intimates napravljen od rastezljive, ugodne čipke za trudnice i dojilje bez žica.

Idealan je za drugo i treće tromjesečje trudnoće kad grudima osigurava prijeko potrebnu potporu. I najbitnije napravljen je u skladu s preporukama svjetskih medicinskih stručnjaka i nominiran ove godine za nagradu 'Best Mother & Baby Awards' u kategoriji najboljeg grudnjaka za dojilje.

Donosimo 7 grudnjaka koji će svojim dizajnom, udobnošću zadovoljiti potrebe svake trudnice i dojilje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju