U izboru toaleta za crveni tepih još uvijek prednjače krojevi dubokih dekoltea, no vrlo ženstven detalj čak i na tijelima vrhunskih pozerica često se otme kontroli i postaje detaljem neželjene situacije. Tom problemu doskočili su proizvođači jedne od najtraženijih marki donjeg rublja s inovativnim grudnjakom koji i najdublji dekolte drži pod kontrolom

Novi model Wonderbra grudnjaka, inspiriran vječnim detaljem crvenog tepiha – dubokim odvažnim dekolteom, kao stvoren je za nadolazeće blagdane kada se brojne dame planiraju pokazati u najboljem svijetlu.

Riječ je o grudnjaku koji zahvaljujući elastičnom materijalu i nisko pozicioniranim košaricama s efektom push upa, grudi drži na mjestu, te ih podiže.

>>'Nevidljivi' grudnjak koji se prilagođava i najzahtjevnijem stajlingu

Glatki unutarnji silikonski rub koji prijanja uz kožu napravljen je s namjerom da spriječi neugodne situacije ispadanja grudi, dok presvlaka od mikrofibre sprječava njegovo naziranje ispod najtanjih tkanina. Cijena inovativnog grudnjaka iznosi 389 kuna i trenutno je u Velikoj Britaniji najtraženiji model.

Kako svladati nošenje najdubljeg dekoltea i ne pogriješiti pokazale su i brojne ljepotice:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju