Educirano osoblje Paris Lingerie trgovine, distributera najvećeg francuskog branda donjeg rublja ‘Chantelle’ otkrilo nam je koje greške najčešće radimo prilikom odabira idealnog grudnjaka. Svejedno imate li male ili velike grudi, ne smijete se odreći prava na ugodni grudnjak i seksi dekolte

Premda nevidljiv, grudnjak je itekako vidljiv i bitan dio naše garderobe. U dnevnim prilikama decentno ‘podržava’ našu modnu kombinaciju, a u intimnim prilikama postaje mazan mamac za poglede i dodire.

Kako bi zadovoljio obje uloge, funkcionalnu i estetsku, potrebno je odabrati idealnu veličinu i model grudnjaka. Premda to zvuči vrlo jednostavno i samo po sebi razumljivo, čak 80 posto žena nosi krivu veličinu grudnjaka.

Kako biste pronašli ono što vam savršeno pristaje trebate napraviti dobar fitting (savjetovanje i edukacija o ispravnoj veličini i modelu).

Osnovama fittinga podučilo nas je educirano osoblje trgovine Paris Lingerie u shopping centru Cvjetno koja u svojoj ponudi nudi francuski najstariji i najveći brand donjeg rublja ‘Chantelle’.

Osnove dobrog fittinga:

1. Idealna pozicija grudi je na pola puta između lakta i ramena, a to se postiže samo ispravnom veličinom grudnjaka

2. Traka leđa grudnjaka je najbitnija komponenta grudnjaka, jer njezina je funkcija nositi veći dio težine grudi. Žene s većim grudima najbolje znaju kako leđa mogu boljeti, jer su grudi teške, a grudnjak ne vrši svoju funkciju.

3. Krojački metar neće izračunati veličinu grudnjaka, on može biti samo mala pomoć na početku potrage za 'onim pravim' jer ne možete ugurati sve žene u košarice A, B i C veličinu niti u veličine 1,2,3,4.

>> 3 brze vježbe za čvršće grudi

>> 4 poteza do većih grudi bez odlaska pod nož

U Paris Lingerie trgovini u centru Cvjetni svaka se žena može naručiti za fitting i imati neograničeno vrijeme svog fittera sve dok ne pronađe grudnjak savršen za sebe i svoje potrebe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju