Crvena je u posljednje vrijeme sve popularnija boja na glamuroznom tepihu jednake boje. Nakon što je u njoj zalepršala Angelina Jolie, isto je učinila u i Jessica Biel koja je izborom crnog donjeg rublja napravila (veliku) modnu pogrešku

Na londonskoj premijeri filma 'The A Team' muškoj ekipi sastavljenoj od Liama Neesona, Bradleyja Coopera, Sharlto Copleyja i Quintona Jacksona, društvo je pravila njihova uvijek svježa i lijepa kolegica Jessica Biel.

Crvenu haljinu Giambattista Vallija od prozirnog i lepršavog materijala, 28 godina stara glumica upotpunila je crnim remenom koji je naglasio njezin vitak struk, ali i crno donje rublje koje se naziralo pod svjetlima reflektora i fleševa fotografskih aparata.

Prti tome nije otkrila kakve minijaturne svilene gaćice, već duboke i široke gaće od rastezljivog materijala koje ispod uskih toaleta podižu i oblikuju stražnjicu.

>> Jessica Biel stražnjicom zavodi Pariz

>> FOTO: Jessica Biel voli jesti prstima

No, pogrešan modni izbor glumica je ispravila laganim make-upom i raskuštranom frizurom kojom je prije naglasila svoju opuštenost po kojoj je i poznata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju